Методи на доставка и плащане

 

Забележка: По време на кампании за намаление,промоционални кампании и ликвидационни кампании, доставката и връщането са за сметка на клиента.

ДОСТАВКА ДО АДРЕС:

За поръчка над 79лв. доставката е безплатна. За поръчки под 79лв. таксата за доставка е 4лв.

Таксата за обработка на плащане при доставка е 2лв. на поръчка.При плащане ,осъществено онлайн,такса обработка не се начислява.

 

ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ:

За поръчка над 79лв. доставката е безплатна. За поръчки под 79лв. таксата за доставка е 3лв.

Таксата за обработка на плащане при доставка е 3лв. на поръчка.При плащане ,осъществено онлайн,такса обработка не се начислява

 

Наложен платеж
 Еконт

Плащането се извършва при получаване на продукта. Доставка до адрес: За поръчки над 79 лв. доставката е безплатна. За поръчки под 79 лв. таксата за доставка е 4 лв. Таксата за обработка на плащане при доставка е 2 лв. на поръчка. При плащане, осъществено към момента на поръчка, такса за обработка не се начислява. Доставка до офис на Еконт: За поръчки над 79 лв. доставката до офис на Еконт е безплатна. За поръчки под 79 лв. таксата за доставка е 3 лв. Таксата за обработка на плащане при доставка е 2 лв. на поръчка. При плащане, осъществено онлайн, такса за обработка не се начислява.

 

Плащане с 1 клик
Тази опция ти позволява да запазиш данните на картата си, за да си спестиш време за въвеждането им при следващото ти пазаруване. Можеш да въведеш данните на повече от една свои дебитни или кредитни карти за плащане. Методът “Плащане с 1 клик” може да се активира по всяко време, след като създадеш своя акаунт, при регистрирането на нова поръчка, която да се плати с карта.

Ако твоята карта има 3D Secure, ще бъдеш препратен към страницата за  потвърждение на твоята банка, след като направиш плащането.