Връщането е лесно – само следвай посочените стъпки

Забележка: По време на кампании за намаление,промоционални кампании и ликвидационни кампании, доставката и връщането са за сметка на клиента.

Искаш да върнеш цяла поръчка или само един продукт? Може да го направиш лесно в рамките на 30 дни от получаване на пратката. Следвай стъпките:

  1. Отидете до Центъра за връщане, като щракнете тук. Там ще намерите направените от вас поръчки, както и тези, които подлежат на връщане. Изберете поръчка, след това - продукт (и), количество и причина за връщане.
  2. Въведи точен адрес, от който да вземем пратката. Може да избереш адрес, на който вече сме доставяли пратки или да добавиш нов.
  3. Избери метод на плащане. Ако поръчката, която искаш да върнеш, е платена с кредитна или дебитна карта, сумата ще бъде върната по сметката, свързана с твоята карта. Ако плащането е извършено по друг метод сумата може да бъде върната по банков път в сметка по твои избор или чрез същия метод.
  4. Когато връщането бъде регистрирано, куриер ще дойде в рамките на 2-4 дни, за да вземе пратката с продуктите за връщане. Връщането е напълно безплатно след завършване на посочените по-горе стъпки. Молим те предварително да подготвиш продуктите. Те трябва да бъдат в тяхната оригинална опаковка. Не е задължително да бъдат в доставната опаковка, с която са ти били доставени от куриера. След като предадеш пратката на куриера, ще те уведомим за статуса на твоето връщане чрез имейл и SMS, както следва:
- Ще получиш информация, когато връщането пристигне при нас.
- Щом проверим статуса на върнатите продукти, ще те информираме дали всички условия за връщане са изпълнени.
- Ще ти съобщим, когато плащането е извършено.

 

Искането / исканията за връщане трябва да бъдат подадени в рамките на 7 дни от получаването на продукта.